Sazinies ar mums
Mēs šeit esam, lai tev sniegtu personisku, izsmeļošu palīdzību, lai tu no MyHeritage varētu iegūt visu iespējamo.
Mūsu gādīgu darbinieku komanda piedāvā atbalstu 17 valodās.
Apmeklē Palīdzības Centru
Palīdzības centrs
Zvani mums bez maksas
ValstsTālruņa numursDarba laiki
ASV +1 877 432 3135Pirmdiena līdz Piektdiena, 9am – 7pm EST
Apvienotā Karaliste (+44) 80 0098 8125Svētdiena līdz Ceturtdiena, 06:00 - 20:00 GMT un Piektdiena 06:00 - 14:00 GMT
Austrija (+43) 800 80 2582Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Austrālija (+61) 1800 731 768Svētdiena līdz Ceturtdiena, 17:00 - 07:00‎ AEDT un Piektdiena 17:00 - 01:00 AEDT
Beļģija (+32) 800 26 102Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Dienvidāfrikas Republika (+27) 800 980 785Svētdiena līdz Ceturtdiena, 08:00 - 20:00 SAST un Piektdiena 08:00 - 16:00 SAST
Dānija (+45) 808 201 32Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Francija (+33) 08050 800 98Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Izraēla (+972) 1801 2222 99Svētdiena līdz Ceturtdiena, 08:00 - 22:00 IST un Piektdiena 08:00 - 16:00 IST
Jaunzēlande (+64) 0800 995 069Svētdiena līdz Ceturtdiena, 19:00 - 09:00‎ NZDT un Piektdiena 19:00 - 03:00 NZDT
Kanāda (+1) 844 921 2230Pirmdiena līdz Piektdiena, 9am – 7pm EST
Norvēģija (+47) 800 24 741Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Nīderlande (+31) 0800 24 00013Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Spānija (+34) 900 838 969Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Vācija (+49) 0800 589 3922Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Zviedrija (+46) 020 889 289Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Īrija (+353) 1800 817 330Svētdiena līdz Ceturtdiena, 06:00 - 20:00 GMT un Piektdiena 06:00 - 14:00 GMT
Citas vietas +1 385 313 9758 *Svētdiena līdz Ceturtdiena, 06:00 – 20:00 GMT un Piektdiena 06:00 – 14:00 GMT

*Var būt izmaksas, pārbaudi pie sava pakalpojuma sniedzēja

ASV
Pirmdiena līdz Piektdiena, 9am – 7pm EST
Apvienotā Karaliste
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 06:00 - 20:00 GMT un Piektdiena 06:00 - 14:00 GMT
Austrija
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Austrālija
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 17:00 - 07:00‎ AEDT un Piektdiena 17:00 - 01:00 AEDT
Beļģija
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Dienvidāfrikas Republika
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 08:00 - 20:00 SAST un Piektdiena 08:00 - 16:00 SAST
Dānija
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Francija
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Izraēla
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 08:00 - 22:00 IST un Piektdiena 08:00 - 16:00 IST
Jaunzēlande
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 19:00 - 09:00‎ NZDT un Piektdiena 19:00 - 03:00 NZDT
Kanāda
Pirmdiena līdz Piektdiena, 9am – 7pm EST
Norvēģija
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Nīderlande
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Spānija
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Vācija
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Zviedrija
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 7:00 - 21:00 CET un Piektdiena 7:00 - 15:00 CET
Īrija
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 06:00 - 20:00 GMT un Piektdiena 06:00 - 14:00 GMT
Citas vietas
Svētdiena līdz Ceturtdiena, 06:00 – 20:00 GMT un Piektdiena 06:00 – 14:00 GMT

*Var būt izmaksas, pārbaudi pie sava pakalpojuma sniedzēja